Total arrangementer  
  

 
 
Rådgivning:

Jeg kan tilbyde rådgivning til restauranter, kantiner, og cafeer inden for følgende områder:

  • Konceptopbygning/omlægning:
  • Gennemgang af det nuværende koncept med fordele og ulemper.
  • Analyse af konkurrencesituation .
  • Definering af virksomhedens mål og idegrundlag.
  • Muligheder for nicheproduktioner/ udnyttelse af kapacitet.
  • Afvikling af tabsgivende aktiviteter.
  • Tilrettelægning af bæredygtige, tidssvarende koncepter og menuer.
  • Markedsføring/synliggørelse.
  • Tilrettelæggelse af markedsføring på Internettet.
  • Fremstilling og ajourføring af hjemmeside.
  • Økonomistyring:
  • Kontrol af køkkenprocent.
  • Lokalisering af kilder til svind.
  • Kalkulation af retter og menuer.
  • Redskaber til Belysning af den økonomiske status her og nu.
  • Leverandører:
  • Priskontrol.
  • Kontrol af kvalitet og stabilitet.
  • Evt. forslag til alternative leverandører.
  • Medarbejderudvikling:
  • Ansvarsområder/tilbagemelding.
  • Kortlægning af arbejdsgange.
  • Team funktioner.
  • Redskaber til samarbejde.
  • Redskaber til ledelse og udvikling.
  • Logistik/planlægning af større arrangementer:
  • Totalplanlægning fra menu og indkøb til timeforbrug, transport og opbevaringskapacitet.
  • Arbejdspladsvurdering (APV.):


Eksempler på menuer