Jeg kan tilbyde rådgivning til restauranter, kantiner, og cafeer inden for følgende områder:
- Konceptopbygning/omlægning:
- Gennemgang af det nuværende koncept med fordele og ulemper.
- Analyse af konkurrencesituation .
- Definering af virksomhedens mål og idegrundlag.
- Muligheder for nicheproduktioner/ udnyttelse af kapacitet.
- Afvikling af tabsgivende aktiviteter.
- Tilrettelægning af bæredygtige, tidssvarende koncepter og menuer.
- Markedsføring/synliggørelse.
- Tilrettelæggelse af markedsføring på Internettet.
- Fremstilling og ajourføring af hjemmeside.
- Økonomistyring:
- Kontrol af køkkenprocent.
- Lokalisering af kilder til svind.
- Kalkulation af retter og menuer.
- Redskaber til Belysning af den økonomiske status her og nu.
- Leverandører:
- Priskontrol.
- Kontrol af kvalitet og stabilitet.
- Evt. forslag til alternative leverandører.
- Medarbejderudvikling:
- Ansvarsområder/tilbagemelding.
- Kortlægning af arbejdsgange.
- Team funktioner.
- Redskaber til samarbejde.
- Redskaber til ledelse og udvikling.
- Logistik/planlægning af større arrangementer:
- Totalplanlægning fra menu og indkøb til timeforbrug, transport og opbevaringskapacitet.
- Arbejdspladsvurdering (APV.):
|